Veelgestelde Vragen

Contact

We beantwoorden graag al je vragen! Je kunt ons bereiken via [email protected]nl. We streven er naar om binnen 5 werkdagen inhoudelijk terug te komen op je vragen.

 

Verzending & Bezorgkosten

Op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld en betaald = de volgende dag in huis. Bestel je op zaterdag voor 14:00 uur? Dan ontvang je jouw pakketje op maandag. Bestellingen die op zondag geplaatst worden zijn dinsdag in huis! De bezorgkosten bedragen €6,25. Vanaf €35,- zijn de bezorgkosten gratis.

Je kunt er ook voor kiezen je pakket bij Sportclub Exercise in Voorburg op te halen. Dit is gratis. Let wel op dat het pakket binnen 24 uur opgehaald moet worden. 

Retourneren

Wil je jouw producten retourneren vragen we je een mail te sturen naar [email protected] Vergeet niet het ordernummer van de desbetreffende bestelling mee te sturen. Vervolgens ontvang je een mail met alle verdere instructies. Retour kosten zijn voor eigen rekening. 

 

Kwaliteit van de producten

We streven ernaar onze producten af te leveren zoals ze bij ons het schap verlaten. Mocht er onverwachts iets mis zijn, neem dan z.s.m. contact met ons op. We zullen naar een passende oplossing zoeken waar we het gezamenlijk mee eens zijn.

 

Betaalmogelijkheden

Je kunt de volgende betaalmethoden gebruiken:

  • iDEAL
  • CreditCard (American Express, Maestro) 

 

Productinformatie, ingrediënten & Voedingswaarden

The Fitness Candy Company doet er alles aan om zo accuraat mogelijke productinformatie van de producten te weergeven. Productinformatie kan geregeld veranderen, we raden je daarom altijd aan om zelf voor het nuttigen de productverpakking te lezen. We willen je er op attenderen dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele allergieën. Mocht je nog vragen hebben over een specifiek product, schroom niet om contact op te via [email protected]